Sessions bio·energètiques

Bioenergètica a quatre mans: combinem ambdues tècniques bioenergètiques obtenint en una sessió una completa mobilització i obertura corporal, energètica i espiritual. Treballant des dels complementaris home-dona dels terapeutes, es va restablint l’equilibri dinàmic dels fluxos yin-yang del que rep. Es tracta d’un treball profund, eficaç i sensible.

Osteopatia bioenergètica • Gemma Sunayà  | Bioenergètica transpersonal i no dual • Vicenç Montserrat

mansL’osteopatia bioenergètica es basa a recuperar el moviment natural de tots els òrgans, teixits i cèl·lules del cos, centrant-se en el pericardi, el teixit que envolta i protegeix el cor. Escolta profunda del pacient a partir del contacte físic i energètic que s’estableix, permetent harmonitzar i suavitzar a tots els nivells.

Bioenergètica transpersonal i no dual: espai terapèutic on el terapeuta acompanya la persona en els nivells físics, energètics, emocionals i psíquics. Són sessions no directives, on des de l’escolta i el sentir fluim conjuntament des del que hi ha, cap a on convida la vida en aquest moment des d’una actitud d’obertura i respecte. Si apareix el límit, el bloqueig, es convida a la seva dissolució sense violentar, sense forçar res. Fem servir diferents eines, segons la circumstància i la persona, entre les quals destaquen el diàleg terapèutic i el massatge bioenergètic profund. En el massatge bioenergètic profund parlem de massatge perquè és un diàleg a través dels cossos, de bioenergètica perquè entenem que hi ha una profunda interrerelación entre el cos físic, l’energia, l’emoció i la ment, i finalment de profund perquè entenem que és una comunicació profunda entre dos éssers, una connexió cor a cor, en què tots dos ens obrim a una profunda transformació. Aquest massatge no es fa, sinó que passa a dos cossos, a banda cors, per tant és un acte creatiu de vida més que la realització d’una tècnica de massatge o terapèutica concreta.

 

Facil·litadors

Bio

Vicent Montserrat (Montevideo, 1969) viu a Barcelona des de 1975. Va estudiar filosofia a la UAB, es va llicenciar en història a la UB i més de la bioenergètica es dedica a l’edició de llibres (www.edicionespresencia.com). En l’àmbit terapèutic es va formar amb conscientia a Barcelona, ​​dóna sessions partiiculares d’acompanyament terapèutic, amb massatge bioenergètic, imparteix tallers i és professor a la formació per terapeutes del Centre de bioenergètica Mayéutika. A més de bioenergètica, practica tandava, ioga, dansa i meditació. http://www.bioenergeticaconvicen.com

Gemma Sunayà (Barcelona, ​​1973). Biòloga, Professora de Tai Chi i Chi Kung, Osteòpata Bioenergètica, Terapeuta Corporal Integrativa i Terapeuta Reiki. Acompanya processos individuals i grupals. Practicant també de meditació vipassana.

Per a més informació: concertar visita per sessió amb Gemma o Vicente, d’una durada aproximada de 60 minuts. O bé, concertar una sessió a quatre mans amb dos, de 30, 45 o 60 minuts.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s