La corda fluixa

corda fluixaDissabte vaig provar per primera vegada caminar per la corda fluixa.

Van venir convidades a casa i una duia aquest material amb ganes d’utilitzar-lo i compartir-lo. En parlava de tal manera que em van venir ganes de provar-ho: canvia la teva manera de caminar, buscar el teu centre, la corda forma part de tu, amigar-te… Conceptes que se’m assemblaven massa a com jo visc i sento el Tai·Chi i Chi·Kung i al anar-la escoltant una veu interna m’anava dient, ella està sentint el mateix que tu però caminant per aquesta corda, prova-ho que algo veuràs. I al experimentar-ho vaig comprovar la meva intuició. Al anar pujant i caient de la corda vaig anar sentint el què passava i escoltava la meva veu interna que em murmurava a cau d’orella tot de coneptes i exercicis de Chi·Kung: Tan Tien i sol pèlvic en aquesta situació, elevar-te com la Grulla (els omoplats ajuden no les cames), balansejar-te com el Bambú, tu i la corda sou un… i així va començar el joc de pesos, el balanceig, el trobar la manera de com omplir una cama i l’altra per sentir i no perdre la sensació de flotar, d’estar suspès i a la vegada en contacte amb la corda. La dansa està servida, una dansa entre diferents parts de tu i del medi, tal i com el Tai·Chi i el Chi·Kung és, sentir-te a tu i a l’entorn, el micro -nosaltres- i el macro -exterior, univers- cosmos, adonant-te que una variació d’un afecta l’altre, que tot està unit, que som un i tot a la vegada. L’escolta pren un sentit tal que el teu microcosmos es fon amb el macrocosmos. O és al revés? Tan se val, però perquè la fusió es doni, cal començar per nosaltres, per aquest meravellós microcosmos, aquest cos físic i tangible que és el que ens permet percebre els canvis que sempre i continuament es van donant en el macrocosmos.

Així que caminar per la corda fluixa em va permetre connectar amb mi, unir diferents parts meves. Em va oferir un ventall de sensacions i experiències que les vaig viure intensament i com a enriquiment personal-professional, però al mateix temps d’una manera lúdica integrant la meva nena interna.

Us ho recomano!!!

corda garraf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s