Txi Kung de Tardor a la Natura

tardor txi kungAquest és un post, post realització del taller. Ja hem compartit el moment en que ens donem el temps i espai per sentir els pulmons i l’element Aire; i aquest cop ha estat a la Natura, al Parc de Collserola. Per veure i viure, i així recordar-nos, com és la caiguda de les fulles, aquest despullar-se dels arbres, el quedar-se les branques buides i poder connectar amb aquesta pèrdua i buidor interna que de voltes ens porta a la tristesa i melancolia amb la que no ens agrada contactar. Tristesa i melancolia del que ja no hi ha, del que s’ha perdut o simplement ha canviat. Però que tan necessari és poder-hi establir connexió.

Fer l’activitat fora, en contacte amb la Natura, ens ha permès viure-ho d’una altra manera, quina? de la manera en que els arbres ho viuen, amb acceptació i confiança de que es prepara per rebre altres coses, altres brots que esdevindran fulles. Acceptar la caiguda, la buidor, la tristesa, vol dir acollir-les; perquè només així es podran transfomar internament i potser així trobar novament la força de l’alegria i la vida.

També hem caminat amb objectiu clar, deixant que sigui la glàndula timo qui ens guiés. Cap on? ni pensar-ho paga la pena, simplement feiem la postura i miràvem cap aquell objectiu, amb el pit ben obert, segures i confiades que allà hi era, que allà hi és. I fèiem un pas, respiràvem, i un altre. Pausades però amb determinació i seguretat en els passos, anant cap aquest objectiu.

tardor txi kung 4I d’altra banda, el estar fora, ens ha permès connectar amb l’element Aire plenament. Respirar aquest Aire que tot ho cobreix i que ens relaciona i connecta amb tot. No en và, l’element Aire simbolitza la Consciència, el saber amb totes les lletres i direccions. Aquella Consciència que quan hi connectes, ni que sigui un segon, saps que has rebut una informació valuosa.

Per tot això i molt més, que no es pot transcriure ha merescut la pena realitzar aquesta activitat fora, a l’aire lliure. Serà la primera de moltes, segur!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s