Txi Kung d’Hivern, element aigua, a la Natura

Demà farem el taller de Txi Kung d’estació en un indret molt especial per mi, el poble de Garraf, ja que hi vaig viure durant gairebé tres anys. És un poble a tocar de l’element que regeix aquesta estació: l’aigua, la mar. Farem el taller en contacte ple amb ella, per poder connectar amb la força i valentia que en són la seva fluidesa y flexibilitat. Tendim a associar la força amb allò que és dur i rígid però això tan sols porta a un gran esforç per mantenir-la que pot desencadenar amb un gran stress i a la vegada amb el perill de que es pugui fracturar, trencar.

Desde la Medicina Tradicional Xinesa la valentia es relaciona amb aquesta flexibilitat de l’aigua, la capacitat que té d’adoptar la forma del recipient o canal on és. També es vincula amb els ronyons i bufeta de l’orina, els encarregats de regular el nivell hídric en el nostre organisme. I l’animal amb qui ens hem de fixar és l’Os.

El taller és totalment pràctic, no cal experiència prèvia. Al finalitzar donaré els apunts per qui vulgui pugui repetir el viscut a casa.

Dia: Dissabte 10/2/2018

Lloc: Garraf (qui vingui en tren 10:45h a l’Estació; en cotxe 11h davant Club Nàutic Garraf).

Horari: 11-13:30h

Aportació: 25€

Veniu abrigats (aconsello capes), tot i que el lloc triat donarà el sol tota l’estona (la previsió és de sol).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s