Sobre mi

IMG_0597

Estudiant Biologia, la ciència que estudia la vida, em va venir la curiositat pel tai chi i chikung, la meditació i el reiki. Pilars del que ara és la meva vida, qui ho havia de dir. Estudiant la vida trobo els pilars de la meva! Més recentment apareixen la Teràpia Corporal Integrativa i l’Osteopatia Bioenergètica Cel.lular o Lliberació del Pericardi permetent-me estar, escoltar i compartir des d’un altre lloc.

Vist des de la distància, avui, sembla que tot estava predeterminat per ser exactament com ha estat i arribar a qui sóc ara. Aquesta curiositat era una curiositat pel que no era tangible però que jo començava a sentir. Semblava oposat al que estava estudiant, una carrera de ciències, on tot s’ha de poder demostrar o observar. Intuïa, sentia, que hi havia alguna cosa més… Potser és el que ara s’anomena espiritualitat. Ens fa por aquesta paraula, però per mi espiritualitat és sentir que tot està connectat, que tots som part de tot i que el tot està en nosaltres. I sí això feia temps que ho anava sentint però en aquella època en vaig ser plenament conscient i van començar a aparèixer cursos, tallers, xerrades… que afortunadament vaig aprofitar i fer per així anar il·luminant, nodrint, aquesta part meva que començava a voler emergir a la superfície.

Han hagut de passar anys perquè aquesta part meva que començava a sorgir aleshores, agafés prou tamany. Ha estat com si primer preparés el terreny per poder plantar aquesta llavor-jo. Després ha calgut anar regant i nodrint el sòl amb paciència i amor. I un dia quan, el terreny ja havia assimilat tot el que li havia posat, va sentir que ja tenia tot el necessari per poder germinar, obrir els cotilèdons a l’exterior i començar a arrelar suaument. I aquesta fou una altra etapa, la d’absorbir plenament els nutrients que li eren favorables i rebre la llum. Un nou ésser s’ha creat. Un nou jo dins el jo. Un jo més real i acord amb l’essència que duc dins, que sempre he dut i que de sempre em parlava. Ella és la que en un començar era la curiositat, les veus, la intuïció. Ara ja és, ja sóc, i la vull expressar lliurement. Segueix sent la intuïció i veus, però ara sembla que parli més alt o que jo hagi afinat l’orella interna i la pugui sentir amb més claredat.

Els llocs que han contribuït a aquesta transformació han estat Barcelona, la meva ciutat natal i on he passat la majoria dels anys. Bolívia i Perú, el meu primer “viatge” amb la totalitat de paraules, situacions i sensacions viscudes. Argentina, la meva segona casa, la terra on vaig plantar la nova llavor. Índia, on m’he entregat a ser qui sóc, a fluir sense esperar res i sabent que vaig allà on he d’anar. Tot aquest recorregut per saber que ara puc aturar-me allà on sigui i desplegar les fulles-ales d’aquest nou jo que ja és, batega i expressa.

He deixat que la llavor que hi havia dins meu germinés i d’ella aparegués la planta que li corresponia. Sento que fent el que faig nodreixo aquesta planta, jo sóc viva per ella i ella és viva per mi, ens retroalimentem i de mi depèn que segueixi creixent, florint, vivint… al sentir-me, la sento i la mantinc viva. Però en veritat la que realment viu sóc jo. Aquesta part meva es vol expressar i la manera és a través del tai chi i chi kung i de les diferents teràpies individuals que ofereixo. Com més l’expresso, millor és la nostra relació i millor és la meva amb el món. Així que gràcies per contribuir-hi!

Fer aquest blog és part d’aquest mostrar-me, d’aquest dignificar aquesta part meva que ara m’és vital. Gràcies per permetre que la meva relació amb mi, amb l’entorn, amb vosaltres sigui més autèntica, més real.

postura estatica

 

2 responses to “Sobre mi

  1. M’ha encantat Gemma. Preciós. I estic molt contenta d’haver pogut seguir el procés de creixament d’aquesta llavor. Una forta abraçada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s