Contacte

Inspiration

Tria la teva manera per contactar-me:

telf /whatsapp 678417925

Barcelona.


LlicènciaSi no s’indica el contrari, els textos i fotografies originals d’aquest web estan sota llicència Creative Commons (by-nc-sa).

2 responses to “Contacte

  1. Tota una visió del “(con)tacte” i de la teva ressonància tan física i emocional, com espiritual. Una exploració de les diferents postures que adoptem en el “com” i des d'”on” ens relacionem, així com també, del significat de la naturalesa complexa de la nostra psicologia, que sovint, ens empeny a exercir un domini i control llunyà de la nostra essència natural.
    Treball delicat i sensible fruit del teu cor i sentir, de les teves mans que fan, viatges, vivències i experiències que desemboca en aquesta nova etapa. Gràcies per mostrar-te i compartir aquesta part de tu … i enhorabona per la pàgina. Una abraçada molt gran Sunayà!

    • Gràcies Mome!! Aquesta pàgina no existiria sense tu.
      Tots som en conjunt. Individus que som el resultat de les sumes de diferents contactes i trobades. Per tant individus en moviment i canvi constant. El meu “(con)tacte” amb tu, entre altres coses, ha permès que aquest blog aparegui, tingui vida i que em segueixi atrevint a ser qui sóc i mostrar-me tal qual sóc, amb els riscos que això comporta. Però la vida què és sinó això! Gràcies per ser-hi!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s