Lliberació del Pericardi

Lliberació del Pericardi, també anomenada Osteopatia Bioenergètica Cel·lular.

L’osteopatia vol recuperar el moviment natural de tot. Tot el que és viu té el moviment primari d’expansió i contracció. I nosaltres, tots els nostres teixits i cèl·lules, mentres són vives, també. El que passa és que durant el transcurs dels anys, esdeveniments viscuts, emocions… aquest moviment es va empetitint i cada cop hi ha menys amplitud entre els dos pols i això és el que genera bloquejos, dolors,malalties…

corazon-dorado 2De tots els òrgans, el que més se’n recent és el cor i en particular, el teixit que envolta el cor, el que el protegeix, el pericardi. És per això, que aquesta línea d’osteopatia se centra en ell. Ja que si el pericardi està

minvat del seu moviment natural i això repercutirà en tot l’organisme. Així és que en tota sessió d’Osteopatia Bioenergètica sempre hi haurà lliberació de pericardi i seguit d’ell ja s’anirà cap a cervicals, lumbars, genolls… o el que faci falta.

El treball és complet i holístic, es mobilitzen les fàscies tant a nivell energètic com físic. L’escolta és present durant tota la sessió, entrant en comunicació amb el cos i l’ànima que l’anima (mou); permetent trobar el moviment propi, generant el ritme i espai saludables. 

Fer procés és acompanyar en aquest contacte amb l’escolta del cos, sentir quan el moviment propi es comença a aturar i poder ajudar a reprendre de nou la seva amplitud.

És una teràpia que la poden rebre tant adults, joves com nens. És integradora i recomenable en qualsevol moment de vida, tenir el moviment del cos a l’amplitud pròpia és sandor de per si!

Sessions individuals, contacta per concertar cita.

Més informació de la Lliberació del Pericardi

allibera't

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s